Ben je op zoek naar een verrassend, snel, eenvoudig en uniek ijs en milkshake concept?

Cake&Shake is het nieuwe softijs & milkshake concept met de WOW factor! Een mix van verse melk, softijs, topping én… gewoon a piece of cake! Kies uit Apple Pie, Chocolate Cake, Red Velvet of Cheesecake en maak voor jouw klant een ware traktatie. Verpakt in een echte Cake&Shake box is dit een milkshake die impact heeft. Ondersteund met een compleet promotiepakket staat Cake&Shake volop in de schijnwerpers!

Promotie pakket

Voor Cake&Shake hebben we een compleet promotiepakket samengesteld. Met vloer- en raamstickers, een windmaster en diverse wobblers kunnen bezoekers niet meer om het Cake&Shake concept heen. Onze vertegenwoordigers vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw vestiging!

Ook aan de slag met Cake&Shake?

Cake&Shake is het nieuwe concept van Coolbreak. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij wat er speelt op de softijsmarkt en hoe wij hier samen met jou het beste op in kunnen spelen.

CoolBreak biedt een totaalconcept met ondersteuning, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ons brede assortiment aan grondstoffen, disposables en accessoires zorgt voor een compleet ijsconcept. Wij onderscheiden ons door uitgebreide promotiematerialen en professionele verkoopondersteuning.

Wij willen niet zomaar een naam zijn in de wereld van het softijs, maar een toonaangevend concept dat jij als ondernemer graag helpt om meer omzet uit jouw softijsverkoop te halen. De twinkeling in de ogen van jouw klanten, is voor ons een waardering en blijk van succes. Wil je meer informatie over het Cake&Shake concept? Neem dan hieronder contact met ons op!

© Copyright 2022 | Cake&Shake is een concept van Coolbreak